Menu
Your Cart

FURNITURE

FURNITURE

Massage Bed Katil Bekam  Katil Urut  Katil Spa  Katil Mudah Lipat Massage Bed Portable Spa Facial Bed Black Massage Bed Katil Bekam  Katil Urut  Katil Spa  Katil Mudah Lipat Massage Bed Portable Spa Facial Bed Black
Hot Price Guarantee
Brand: POKOKBUNGA Model: PB002606
Remarks:Our massage bed is using good foam and also the good leather which make more durable. Would like speedy delivery: please select shipping option:  Others.Features: High-Quality PU Leather, up to 400kg CapacityLighter weight, Foldable, Easy to transportQuality hardware and cabli..
RM205.00
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003187
Ciri-ciri Produk:● Meja mudah alih, boleh dilipat dan mudah disediakan, boleh menggunakannya dengan cepat dan mudah.● Sesuai untuk berhibur dan boleh digunakan sebagai meja perkhidmatan, meja permainan, meja makan luar, katering atau meja perkhemahan.● Meja lipat gred komersial, kalis air serta muda..
RM63.00
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003188
Ciri-ciri Produk:Meja mudah alih, boleh dilipat dan mudah disediakan, boleh menggunakannya dengan cepat dan mudah.Sesuai untuk berhibur dan boleh digunakan sebagai meja perkhidmatan, meja permainan, meja makan luar, katering atau meja perkhemahan.Meja lipat gred komersial, kalis air serta mudah untu..
RM70.00
4 kaki 4 feet 120cm  Meja camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table pb 4 kaki 4 feet 120cm  Meja camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table pb
Price Guarantee
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003183
Meja lipat mudah alih sepanjang 4' ini boleh memuatkan sehingga 4 orang dan boleh membantu anda untuk menempatkan tetamu tambahan semasa parti atau acara besar.Mudah dibersihkan dan disimpan, meja lipat plastik ini juga merupakan pilihan terbaik dan paling popular untuk sebarang majlis. Walaupun dir..
RM96.00
5 kaki 5 feet 150cm Meja Camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table pb 5 kaki 5 feet 150cm Meja Camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table pb
Price Guarantee
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003184
Meja lipat mudah alih sepanjang 5' ini boleh memuatkan sehingga 6 orang dan boleh membantu anda untuk menempatkan tetamu tambahan semasa parti atau acara besar.Mudah dibersihkan dan disimpan, meja lipat plastik ini juga merupakan pilihan terbaik dan paling popular untuk sebarang majlis. Walaupun dir..
RM130.00
6 kaki 6 feet 180cm Meja Camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table 6 kaki 6 feet 180cm Meja Camping Meja Lipat Mudah Alih Meja Banquet Portable Folding Table
Hot Price Guarantee
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003180
Meja lipat mudah alih sepanjang 6' ini boleh memuatkan sehingga 8 orang dan boleh membantu anda untuk menempatkan tetamu tambahan semasa parti atau acara besar.Mudah dibersihkan dan disimpan, meja lipat plastik ini juga merupakan pilihan terbaik dan paling popular untuk sebarang majlis. Walaupun dir..
RM140.00
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003189
Boleh dijadikan sebagai meja teh, meja sisi, meja kopi ataupun boleh diletakkan di ruang tamu sebagai meja bulat. Mempunyai permukaan yang tahan lama dan mudah dibersihkan, kerana ia diperbuat daripada keluli bersalut serbuk. Mudah juga untuk diangkat dan dialihkan seluruh meja kemana-mana tempat ya..
RM34.90
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003185
Kerusi lipat selesa & berkualiti tinggi dengan kulit PU berkualiti tinggi dan pad busa tebal boleh mengurangkan tekanan belakang atau sakit kaki yang disebabkan oleh duduk dalam jangka masa yang panjang, membolehkan anda bekerja atau belajar dengan mudah sepanjang hariMudah Dilipat & Tidak Perlu Dip..
RM48.00
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003190
Boleh dijadikan sebagai meja teh, meja sisi, meja kopi ataupun boleh diletakkan di ruang tamu sebagai meja bulat. Mempunyai permukaan yang tahan lama dan mudah dibersihkan, kerana ia diperbuat daripada keluli bersalut serbuk. Mudah juga untuk diangkat dan dialihkan seluruh meja kemana-mana tempat ya..
RM34.90
Kerusi Lipat Solat Foldable Chair Good Quality Kerusi Lipat Solat Foldable Chair Good Quality
Hot In Stock
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003186
Kerusi lipat serbaguna sesuai digunakan untuk berkhemah, memancing, melancong, solat dll.Reka bentuk boleh dilipat, menjimatkan ruangRingan, tahan lasak & mudah dibawaKapasiti berat 100kgBingkai logam bersalut serbuk hitamTempat duduk berkusyen PVC lembut dan sandaran belakangTapak anti licinBerat :..
RM29.90
Kerusi Spa Kecantikan Hidraulik Kerusi Salon Boleh Laras Kerusi Beroda Backrest Chair Kerusi Spa Kecantikan Hidraulik Kerusi Salon Boleh Laras Kerusi Beroda Backrest Chair
Hot Price Guarantee
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003179
Kerusi hidraulik yang boleh digunakan sebagai kerusi spa, kerusi salon dan juga boleh dijadikan kerusi untuk pelbagai kegunaan.Mempunyai tempat sandar belakang yang selesa dan berkualiti.Kusyen span di tempat duduk yang digunakan selesa, tebal dan berkualiti.Reka bentuk yang kecil dan padat yang ses..
RM75.00
Brand: POKOKBUNGA Model: PB003216
Kerusi hidraulik yang boleh digunakan sebagai kerusi spa, kerusi salon dan juga boleh dijadikan kerusi untuk pelbagai kegunaan.Kusyen span di tempat duduk yang digunakan selesa, tebal dan berkualiti.Reka bentuk yang kecil dan padat yang sesuai untuk digunakan dan diletakkan dalam ruangan untuk menam..
RM65.00
Showing 1 to 12 of 19 (2 Pages)